Schoonheidsbehandeling bij u aan huis

Bent u (tijdelijk) minder mobiel of bent u op één of aan huis gebonden? Dan kunt u tóch genieten van een gezichtsbehandeling, ik kom bij u aan huis.  Alle benodigdheden heb ik bij me. De maximale afstand vanaf Ede is 30 minuten. Ik geef enkel een uitgebreide ambulante behandeling vanaf 1 uur.  Neem gerust contact met mij op voor een prijsindicatie. 

 

Massages in verzorgingshuizen

Aanraking is voor mensen met dementie van grote waarde. Daarom verzorg ik massages, Reiki- en Acces Bars behandelingen in verzorgingshuizen. De cliënt houdt de kleding aan. 

Deze senioren op PG groepen hebben veel baat bij mijn 'zachte, wiegende' massage en de anti-stressmassage van het hoofd, nek, schouders, armen en handen.  Zij genieten er zichtbaar van. Het effect is soms wonderbaarlijk. Na een behandeling zitten mensen letterlijk en figuurlijk  lekkerder in hun vel. Ze zijn meer ontspannen, rustiger, soms gaan ze  ineens "open" en worden vriendelijker. 

De behandelingen zorgen voor enorm veel rust en werkt vaak door op de hele woongroep. 

 

 

Soms zie ik onder mijn handen kleine wondertjes gebeuren:

 

"Ik had hoofdpijn en die is helemaal weg".

"ik heb al maanden pijn in mijn schouder, is nu verdwenen". 

"Ik kan heel moeilijk ontspannen en nu viel ik zomaar in slaap".

"Ik voel kacheltjes in je handen", heerlijk warm.

"Sinds je me behandelt, heb ik geen slaapproblemen meer". 

"Kun je niet elke week bij ons op de afdeling komen, iedereen wordt er rustig van".  

 

 

 

Massages op oncologie in ziekenhuis Gelderse Vallei bij mensen met kanker

Vanuit de Stichting Vrienden Gelderse Vallei wordt complementaire zorg aangeboden in de vorm van ontspanningsmassages.

Ik geef deze hoofd, nek en schoudermassage tijdens de chemotherapie.

Hierdoor kunnen de patiënten op oncologie dagbehandeling een moment relaxen en even vergeten waarvoor ze in het ziekenhuis zijn. 

Mijn medische achtergrond is duidelijk een meerwaarde voor instellingen zoals Vilente en Ziekenhuis Gelderse Vallei maar ook voor particuliere cliënten. 

 

"Wat een verrassing dat ik tijdens de chemokuur-behandeling werd getrakteerd op een massage! Ik kon even vergeten dat ik ziek was, even genieten, even niet bang of ongerust zijn. Ik heb in de afgelopen maanden redelijk voor mezelf gezorgd en dat is voor mijn doen al best bijzonder. Maar dat een ander een moment de tijd neemt om zo voor me te zorgen, dat is uniek. Wat een verademing! Het was met recht een massage die me raakte... ".

 

Persbericht 2017: Extra zorg rond chemokuur goed ontvangen.

Persbericht 2018: Donatie voor extra zorg rond chemokuur.

 

Op basis van vrijwilligerswerk werk ik elk jaar mee aan de open dagen in het Toon Hermans Huis Ede en de Borstkankervereniging Nederland, Ede. 

 

 

Veranderd uiterlijk bij kanker

 

 

Door de vaak ernstige gevolgen van de ziekte en behandeling, krijgen mensen met kanker vaak problemen met hun veranderde uiterlijk. Hun huid heeft veel te lijden, vooral bij chemotherapie.

Hen laat ik graag kennismaken met Nutrimetics en mijn behandelingen. De huid zal er gezonder uit gaan zien waardoor het zelfvertrouwen vergroot en je lekkerder in je vel zit. Kortom, het geeft een beter gevoel. 

 

 

Bedrijfsgegevens

Mooi & Natuurlijk

Rianne van Nuland

Zorg en Beauty specialiste

 

Mobiel06-23771857

info@mooiennatuurlijk.nl

www.mooiennatuurlijk.nl

    

Vestiging schoonheidssalon:

Zandlaan 18 - 6717 LP - Ede

 

NL52 RABO: 0141 0822 24

KvK:     09177166

btw-id: NL001739929B04

AGB zorgverlenerscode voor de thuiszorg: 41419814