Acces Bars behandeling

Om eens lekker helemaal te ontspannen en rust in je hoofd en lichaam te creëren, je weer in balans te voelen, is een Acces Bars behandeling een heerlijke weldaad.

Je kunt ook naar eigen wens een combinatiebehandeling samenstellen. Ik combineer Acces vaak in de hoofmassages in een gezichtsbehandeling.

 

Wat zijn Bars?

Acces Bars® zijn 32 drukpunten op je hoofd. Op deze drukpunten liggen alle gedachten, ideeën, overwegingen, beslissingen, gevoelens en emoties opgeslagen die je ergens in je leven opgelopen hebt. Als je iets meegemaakt hebt, negatieve ervaringen, iets kleins of ingrijpends, gaat het ergens in je lichaam vastzitten en uit zich in allerlei klachten. Bijvoorbeeld slecht slapen, piekeren, emotionele reacties en allerlei (onverklaarbare) kwaaltjes. Acces Bars is een goede manier om dit heel snel en vooral simpel op te lossen.

Door de 32 drukpunten/Bars zachtjes aan te raken, zullen de hersengolven kalmeren. Energie kan vrijer gaan stromen waardoor overbodige ballast en blokkades worden opgeheven. Hierdoor ontstaat meer rust, ruimte, bewustzijn en ontspanning in lichaam en geest. Oude gedachten, gevoelens en emoties die in je lichaam opgeslagen liggen die geen bijdrage meer voor je zijn, kun je loslaten. Je zult je prettiger voelen.

 

Je ondergaat het in stilte, dus geen muziek op de achtergrond. Je ligt op een behandelstoel met verwarming zodat je het beste kunt ontspannen en genieten. Je hebt je kleding aan. Er is niks hocus pocus aan, het loslaten en ontspannen gaat vanzelf.

Je zult je na deze behandeling herboren voelen, heerlijk slapen en minder druk in je hoofd zijn. Het kan weken aanhouden of zelfs blijvend verdwijnen. Soms zijn meerdere behandelingen nodig. 

 

Prijzen: half uur € 37,50 / 45 minuten €  56,50 / 1 uur € 70,00. 

Je kunt een verkorte Acces Bars combineren met een 'EXTRA PLUS' gezichtsbehandeling en gezicht-hoofd-schoudermassage.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Bedrijfsgegevens

Mooi & Natuurlijk

Rianne van Nuland

Zorg en Beauty specialiste

 

Mobiel06-23771857

info@mooiennatuurlijk.nl

www.mooiennatuurlijk.nl

    

Vestiging schoonheidssalon:

Zandlaan 18 - 6717 LP - Ede

 

NL52 RABO: 0141 0822 24

KvK:     09177166

btw-id: NL001739929B04

AGB zorgverlenerscode voor de thuiszorg: 41419814